S Osječko-baranjskom županijom potpisan ugovor o sufinanciranju projektne dokumentacije za izgradnju Društvenog centra u Čemincu

Poštovani mještani Općine Čeminac,

čast mi je izvijestiti Vas kako je dana 12. travnja 2017. godine, Općina Čeminac s Osječko-baranjskom županijom potpisala ugovor o sufinanciranju projektne dokumentacije za izgradnju Društvenog centra i popratne infrastrukture u Čemincu.

Županija je u okviru Javnog poziva za dodjelu potpora za izradu dokumentacije za provedbu mjera iz Programa ruralnog razvoja  Općini Čeminac odobrila potporu u iznosu od 125.000,00 kuna. U ime Općine Čeminac, prema odgovarajućoj punomoći ovlaštene osobe, ugovor je potpisala djelatnica Općine Čeminac, Ardiana Vrtarić, magistra financijske i poslovne matematike, koja posjeduje certifikat za upravljanje projektima u EU fondovima. 

Kao načelnik i Vaš sumještanin, izuzetno sam ponosan što ljudi koji danas vode našu Općinu znaju prepoznati dobre prilike te ih koristiti u smjeru ostvarivanja kontinuiranog rasta i razvoja Općine Čeminac, na opće dobro svih njenih mještana – tako ćemo nastaviti i dalje.

 

S poštovanjem, 

Vaš načelnik,

dr. Zlatko Pinjuh, spec.hitne medicine

20170413_100727

20170413_100743


Ova novost je objavljena dana 14.04.2017.