Izgradnja parkirališta Društvenog centra u Čemincu

Poštovani mještani Općine Čeminac,

izgradnju Društvenog centra u Čemincu priveli smo samom kraju. Na fotografijama u nastavku prikazana je izgradnja pripadajućeg parkirališta, na koje će se ulaziti iz Ulice hrvatskih branitelja. 

Ova suvremena građevina vrijednosti 9.810.289,51 kuna već sada privlači poglede svih naših sumještana i ostalih prolaznika, a uskoro ćemo se svi zajedno njome moći i služiti. Društveni centar će cjelokupnu vrijednost Općine Čeminac podići na višu razinu te posebno cijenimo to što će u cijelosti ispuniti svoju zadaću – omogućiti adekvatan prostor za održavanje različitih općinskih manifestacija, edukacija, koncerata na otvorenom i u zatvorenom prostoru te sličnih aktivnosti.

Realizacija ovog projekta te općenito ulaganje u proširenje i održavanje infrastrukture u svim naseljima naše općine, moguća je isključivo zahvaljujući Vašem povjerenju koje ste dali ljudima koji danas vode Općinu Čeminac. U posljednje četiri godine uspjeli smo ostvariti nezamisliv napredak, a uz Vašu podršku tako ćemo nastaviti i dalje.

 

S poštovanjem,

 

Vaš načelnik,

dr. Zlatko Pinjuh, spec.hitne medicine

 

 


Ova novost je objavljena dana 25.10.2018.