Isplaćene uskrsnice za sve umirovljenike Općine Čeminac

Poštovani mještani Općine Čeminac,

čast mi je izvijestiti Vas kako su dana 12. travnja 2017. godine isplaćene 743 za sve umirovljenike s područja Općine Čeminac. Kao što je i obećano, uskrsnice su isplaćene u iznosu od 400,00 kuna po osobi, odnosno u ukupnom iznosu od  297.200,00 kuna. 

Ljudi koji danas vode Općinu Čeminac, čine sve kako bi pružili potrebnu pomoć i  podršku svim svojim sumještanima, od najmlađih do najstarijih – od onih koji će jednog dana svojim radom i sposobnostima razvijati našu Općinu do onih koji će nas svojim bogatim iskustvom i znanjima učiti i usmjeravati nas na pravi put.  Sve to moguće je samo zato što ste nam upravo Vi, poštovani mještani, dali svoju podršku u postizanju konačnog cilja, a to je stalni rast i razvoj Općine Čeminac. Tako ćemo nastaviti i dalje.

Ovakvim odgovornim pristupom upravljanju Općine Čeminac, osiguravamo da se sredstva prikupljena u našem Proračunu neizravno koriste i za održivost gospodarskih subjekata obzirom da će se najveći dio ovih sredstava potrošiti u našim gospodarskim subjektima, od kojih također žive naši sumještani.

Ovim putem, u ime članova Općinskog vijeća Općine Čeminac i u svoje vlastito ime, želim Vama i Vašim najmilijima sretan Uskrs.

 

S poštovanjem,

Vaš načelnik,

dr. Zlatko Pinjuh, spec.hitne medicine

1usk

2usk

3usk

4usk

5usk

6usk

7usk

 


Ova novost je objavljena dana 13.04.2017.